- 25%

Četka za uklanjanje dlaka Vivo

200.00Kn 150.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

JEDINSTVENO RJEŠENJE ZA SVE VLASNIKE PASA I MAČAKA

Nema više gnjavaže zbog poplave otpalih dlaka. Četka za uklanjanje dlaka Vivo jednostavnim potezima po svim mekanim i podstavljenim površinama uklanja otpale dlake. Ovo je zaista NAJJEDNOSTAVNIJE I NAJUČINKOVITIJE pomagalo s mikro čekinjama i revolucionarnim stalkom koji se sam čisti.

JEDNOSTAVNO I VRLO UČINKOVITO

Četka za uklanjanje dlaka Vivo jednostavnim potezima po svim mekanim i podstavljenim površinama uklanja otpale dlake. Četku Vivo umetnite u stalak koji se sam čisti, gdje se očisti pomoću ugrađene četke, a otpale dlake ostanu u stalku do pražnjenja. Nakon završenog čišćenja, stalak otvorite i bacite otpalu dlaku u smeće – bez prljavštine, korištenja vode ili struje.

TAJNA SE KRIJE U MIKRO ČETKAMA

Svi vlasnici pasa i mačaka dnevno se bore protiv otpalih dlaka po cijeloj stambenoj površini, na odjeći i automobilima. Budući da je otpale dlake teže ukloniti s mekanih i podstavljenih površina, čišćenje često prati loše raspoloženje.

OBOSTRANA POVRŠINA ZA ČIŠĆENJE

Četka za uklanjanje dlaka ima mikro čekinje za čišćenje s obje strane, što skraćuje vrijeme čišćenje za polovicu – kada dlakama zapunimo obje strane, očistimo ih istovremeno u stalku.

Set sadrži:

  • 1x četka za uklanjanje dlaka Vivo
  • 1x stalak za čišćenje Vivo
  • GRATIS: 1x Vivo putna četka + stalak

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.