- 59%

Magic Body

120.00Kn 50.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

DETOX NALJEPNICA MAGIC BODY

Detoks naljepnica Magic Body za stopala namijenjene su najviše ljudima koji imaju problema sa stopalima (neugodni mirisi, prekomjerno znojenje, pušačima, ljudima koji zbog vrste posla borave dugo na nogama).

Pomažu i kod osteoartritisa, alergijskih reakcija na nogama, umornih nogu, kožnih problema na stopalima i nizom drugih bolesti.

Flasteri za stopala u sebi sadrže biljne ekstrakte koji kroz stopala čiste organizam od toksina koje svakodnevno unosimo u sebe! Stopala su po osjetljivosti na drugom mjestu – odmah poslije srca. Zbog zaštite, tijelo šalje toksine što dalje od srca, što znači, nakupljanje toksina u donjem dijelu tiijela!

 

VIDEO:

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.