- 50%

Flaster Better Life

200.00Kn 100.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

TOPI MASNE NASL AGE

Prema brojnim obavljenim istraživanjima, Flasteri Better Life dokazano pomažu u topljenju masnih naslaga u predjelu trbuha. Posljedično, pomažu i u smanjivanju opsega struka. Kad ga namjestite na vaš trbuh, odmah na početku ćete osjetiti toplinu, zbog aktivacije i početka topljenja masnih stanica.

JEDNOSTAVNA UPORABA

Flaster Better Life je jednostavan za uporabu i baš svatko ga je sposoban namjestiti. Flaster izvadite iz ovoja, odlijepite zaštitnu foliju i namjestite ga na sredinu vašeg trbuha.

PREPORUČUJEMO 15 DNEVNI TRETMAN

Za najbolje rezultate preporučujemo 15 dnevni tretman. Jedan flaster je primjeren za 6-8  sati uporabe. U jednom paketu dobijete 5 flastera.

NEVIDLJIV TIJEKOM UPORABE

Flaster Better Life odlikuje dorađeni oblik, tako da ga možete neprimjetno nositi ispod vaše odjeće. Primjeren je za nošenje tijekom radnog vremena ili tijekom sportskih aktivnosti.

ODLIČNI REZULTATI KORISNIKA

Odazivi stranaka su jednostavno izvrsni. Čak 97% korisnika se nakon 15 dnevnog tretmana odluči za ponovno korištenje, zbog izuzetnog zadovoljstva djelovanjem flastera Better Life.

 

VIDEO UPUTI:

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.