- 34%

Kamera Vivo HD

300.00Kn 200.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

VISOKA KVALITETA VIDEO SNIMAKA I FOTOGRAFIJA

Vrhunska minijaturna kamera Nano HD cam sa širokim kutom snimanja, HD rezolucijom i odličnim tehničkim karakteristikama. Praktična, minijaturna kamera s ugrađenim mikrofonom, HD rezolucije, koja osigurava snimke i fotografije visoke kvalitete, te detektorom pokreta.

Više se nikada nećete osjećati nezaštićeno zahvaljujući ovoj kameri koja bilježi svaki pokret gdje god da ju postavite.

SIGURNA ZAŠTITA

Ova kamera je toliko mala da je skoro neprimjetna, a istovremeno daje visoku kvalitetu snimka. Postavite ju kao sigurnosnu kameru u svom domu i osjećajte se zaštićeno i sigurno.

Tehničke specifikacije:

Dimenzije: 25 mm x 24 mm x 24 mm
Kapacitet baterije: 200 mAh
Prijenos zapisa i fotografija: Putem USB-a
Upotreba: Može se koristiti kao sigurnosna kamera, auto-kamera te za snimanje i fotografiranje mnogih drugih svakodnevnih aktivnosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.