- 63%

Mačji krevet Happy cat

200.00Kn 75.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

Ležaljka za prozor Happy cat  je udobno mjesto za odmaranje. Iznimno čvrste sisaljke se jednostavno mogu pričvrstiti na prozor ili druge glatke površine.

Žičana užad otporna na grizenje drže stabilni metalni okvir. Ležaljka može izdržati težinu od 12 kg. Vi odabirete idealni položaj i mjesto a Vaša mačka uživa u prekrasnom pogledu prema sa svih strana.

Dimenzije: D 51,5 x Š 31 x V 2,5 cm

Dostava: 2-7 radnih dana.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.