- 34%

Pasja četka Pet Smile

150.00Kn 100.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

PREVENTIVNO JAČA ZUBE VAŠEG LJUBIMCA

Zbog četkanja zuba s našom četkom Pet Smile, zubi vašeg četveronožnog prijatelja su uvijek čisti i zdravi.

VAŠ PAS ĆE SI ZUBE ČETKATL SAM

Uštedite svoje vrijeme – vaš pas će svoje zube četkati sam, žvakanjem i grizenjem ove četke. Sasvim bez uznemirenosti, neometano i bezbolno za vašeg ljubimca.

POBOLJŠAJTE USNU HIGIJENU VAŠEG PSA

Pomoću četkanja zubi uništit ćete bakterije i spriječiti slab zadah u njuški vašeg psa.

JEDNOSTAVNA UPORABA

Odgovarajuću pastu za zube jednostavno stisnete u sredinu četke. Vaš pas će nakon toga  tijekom igre i grizenjem četke, potpuno i bez problema iščetkati i svoje zube.

KVALITETNA IZRADA

Zbog kvalitetne i za zdravlje pogodne gume, iz koje je izrađena pasja četka Pet Smile, osigurana je višemjesečna postojanost i uporaba četke Pet Smile.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.