- 50%

Laser magic

500.00Kn 250.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

STVORITE NEZABORAVNI PRAZNIČNI UGOĐAJ

Napravite pravu magičnu prazničnu atmosferu prekrasnom laserskom predstavom zrakama svjetlosti, osvijetlite unutrašnjost i vanjski dio vaše kuće s pahuljicama i stvorit ćete nezaboravni praznični ugođaj.

Želite li dočarati magični praznični ugođaj s prekrasnim laserskim ukrasnim svijetlima Magic?

Laser Magic samo postavite na svoje dvorište ili na balkon, usmjerite ga prema zidu, uključite i praznično raspoloženje će započeti!

Za razliku od običnih i dosadnih svjetiljki koje možete namjestiti samo na božićno drvce, s našim Laser Magic svjetiljkama ćemo vam pomoći da dočarate posebnu prazničnu atmosferu, koje će u vašem domu stvoriti u izniman ugođaj.

RASPOLOŽIVE U BIJELOJ BOJI

Laserske svjetiljke u obliku pahuljica su raspoložive u bijeloj boji. Praznične Laser Magic svjetiljke obožavaju djeca i odrasli, a uvjereni smo da ćete ih zavoljeti i vi!

Tajna proizvoda Laser Magic je u snažnim LED svjetiljkama koje stvaraju predivne uzorke u unutrašnjosti vašeg doma ili na vanjskoj fasadi vaše kuće. Možemo vam obećati da ćete imati najljepšu kuću u čitavom susjedstvu!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.