- 34%

Prijenosna boca za vodu Happy Pet

150.00Kn 100.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

PRIJENOSNA BOCA ZA VODU HAPPY PET

Praktični dozator za vodu za na putu, boca za piće i zdjelica u jednom, sklopiv za uštedu prostora.

Mogućnost za pijenje za Vašeg psa je prijeko potrebna na pješačenju, dugim šetnjama ili na putovanju s autom, jer pristup svježoj vodi nije uvijek zagarantiran. S ovim dozatorom za vodu ne samo da imate dovoljno vode, nego istovremeno i zdjelicu pri ruci. Jednostavno napunite bocu prije početka putovanja, zaokrenite bocu s čepom i uglavite ju u zdjelicu. Tako ništa neće isteći iz boce i voda ostaje svježa, čista i uvijek dostupna.

Za punjenje zdjelice jednostavno izvadite bocu iz zdjele. Povlačenjem otvarate zatvarač, tako da voda može teći u zdjelicu. Lagano pritisnite na bocu da biste ubrzali punjenje zdjelice. U trenu je zdjelica napunjena i Vaš ljubimac može uživati u svježoj vodi.

Dostava: 2-7 radnih dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.