- 33%

Refil kapsule Vivo

200.00Kn 135.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

REFIL KAPSULE VIVO

Punjive kapsule za Dolce Gusto kava aparate, tkzv. refill kapsule. Jednostavno za korišćenje. Skuvajte si najjeftiniju i najbolju esspreso kavu.


Pune se sa bilo kojom esspreso kavom. Važno je samo prilikom postavljanja u aparat da se rupica okrene prema naprijed tako da iglica lako udje u rupu i to je sve.

  • uštedite novac
  • jednostavna upotreba
  • brza dostava
  • u kompletu dobijete 3 komada

VIDEO – UPOTREBA

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.