- 25%

Ručka za kupaonicu Vivo

200.00Kn 150.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

SIGURNOST JE NA 1. MJESTU

Ručka za kupaonicu Vivo pomaže će vam očuvati ravnotežu i osigurava dodatnu sigurnost, dok se tuširate, kupate ili koristite WC.

UNIVERZALNO  POMAGALO

Ručka za kupaonicu Vivo je univerzalna jer je možete namjestiti na sve glatke površine, kao što su pločice, staklo tuš kabine, bana, itd. Prije namještanja, pobrinite se da površina bude potpuno glatka, da osigurate maksimalno prianjanje vakuumskih čepova.

JEDNOSTAVNO NAMJEŠTANJE

Ručku ćete namjestiti bez teškoća jer nije potrebno bušenje i zavijanje. Namjestiti je možete jednostavno uz pomoć dva vakuumska čepa, koja su postavljena na ručku.

Ručka za kupaonicu Vivo je idealna za starije ljude, djecu ili za osobe s poteškoćama u kretanju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.