- 50%

Long lashes

300.00Kn 150.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

Serum Long lashes je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Sigurna i prirodna formula za rast trepavica na našem tržištu. Bez nelagodnog osjećaja i iritacije, te bez neželjenih učinaka. Terapija serumom za rast trepavica Long lashes namijenjena je i najosjetljivijim očima. Posebna ponuda: 1+1 GRATIS!

100% učinkovita inovacija u 2-4 tjedna pomaže da vaše trepavice postanu:

✔ gušće

✔ duže

✔ tamnije

✔ punije

Serum Long lashes djeluje i na obrve!

Plaćanje: prilikom preuzimanja ( Sigurna kupnja ).

Dostava: 2-4 radna dana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.