- 25%

Set za bojanje Vivo Paint

400.00Kn 300.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

VIVO PAINT ZA BRZO I JEDNOSTAVNO BOJANJE ZIDOVA BEZ NEREDA

Ovaj fantastičan valjak za bojanje koji se može puniti bojom iznenadit će vas baš zbog svog visokog kapaciteta bojanja. Osim toga, osmišljen je tako da ne troši nepotrebno ni kap boje što je ujedno i jedna od njegovih najznačajnijih prednosti. Sigurnosni poklopac valjka tu je da se izbjegne prolijevanje i kapanje.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Jednostavno napunite uređaj s odgovarajućom bojom, nagnite i nježno pritisnite. Uz pomoć valjka Vivo Paint na jednostavan i praktičan način ubrzajte proces farbanja zidova.

Ovaj nevjerojatan Vivo Paint punjivi valjak će vas iznenaditi zbog svog velikog pokrovnog kapaciteta. Također, dizajniran je na način da se iskoristiti cijela boja, a zahvaljujući sigurnosnom poklopcu, izbjeći ćete prolijevanje i kapljanje što je još jedna od njegovih glavnih prednosti .

Sa svakim punjenjem može se oslikati i do 25 kvadratnih metara. Lagan i jednostavan je za korištenje, te se lako čistiti i zauzima malo prostora.

U PAKETU DOBIJETE:

  • 1x punjivi valjak za bojanje Vivo Paint (površina valjka: cca. 16 cm duljina x 9 cm promjer)
  • 1x kutnu plohu za krečenje
  • 1x ravnu plohu za bojanje
  • 1 vrč za punjenje (cca. 17 x 15 x 7 cm)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.