- 25%

Set za popravak drvenih površina Magic Wood

200.00Kn 150.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

VAŠE DRVO ĆE PONOVO IZGLEDATI KAO NOVO

Set za popravak drvenih površina Magic Wood je savršen za vas, ako želite odstraniti ogrebotine na drvenim površinama kao što su parket, drveni stol, stepenice i slično. Služi za popravak namještaja, parketa, laminata, itd.

JEDNOSTAVNA UPORABA

Uporaba je izuzetno jednostavna. Površinu najprije dobro obrišete od prašine, zatim uzmete sprej Magic Wood, sukladno boji drveta koje želite popraviti. Obojenu površinu na kraju obrišete krpom. Površina, koja je bila oštećena, bit će obnovljena.

U PAKETU DOBIJETE 2 RAZLIČITA SPREJA

Prvi proizvod takve vrste za popravak drvenih površina na svijetu! Svjetska inovacija na području popravka i obnove drvenih površina. U paketu ćete dobiti 1 sprej za svijetlo i 1 sprej za tamno drvo.

JEDNOSTAVAN, BRZ I JEFTIN POPRAVAK

Popravite namještaj, koji ste skupo platili i još će uvijek biti kvalitetno za samo nekoliko minuta. U paketu ćete dobiti 2 spreja, tako da ćete s jednom kupnjom moći popraviti i osvježiti sve drvene površine u vašem domu.

Karakteristike:

  • brz i jeftin popravak drvenih proizvoda
  • 2 spreja u kompletu (svijetli, tamni)
  • jednostavna uporaba

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.