- 36%

Stabilizator Vivo

1,400.00Kn 900.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

VOLITE SNIMATI VIDEO SADRŽAJE?

Snimate li video sadržaje u pokretu, mate li drhtave ruke ili jednostavno želite snimiti glatke filmske kadrove frenda koji izvodi vratolomije na skateboardu, ovakav ručni stabilizator po tri osi jednostavno morate imati.

Uz pomoć Bluetooth veze povezuje se sa Androidima i iPhoneima te uz pomoć aplikacije stabilizator Vivo može izvoditi trikove poput automatskog praćenja objekta. Tako ćete fokus kamere zaključati na nečije lice, a stabilizator Vivo će zakretati smartphone tako da to lice stalno bude u kadru.

 Uz pomoć gumba i joysticka na ručki glatko ćete zakretati stabilizirani smartphone u svim smjerovima, a podržano je i montiranje na selfie štapove ili tripode.

Ergonomski je oblikovan i lako je njime baratati.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.