- 47%

Perfect Garden

160.00Kn 85.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

Ako imate vrt, onda će vam od velike koristi biti praktične i udobne vrtlarske rukavice s 4 kandže za kopanje!

Idealne za kopanje i grabljanje vrta i sijanje sjemena, s obzirom na to da jedna rukavica ima 4 kandže od izdržljive plastike koje olakšavaju kopanje zemlje. Osim toga, ove nove rukavice štite ruke kod obavljanja vrtlarskih poslova. U pakiranju je par rukavica (jedna obična i jedna s 4 kandže).

Ako imate vrt, onda će vam od velike koristi biti praktične i udobne vrtlarske rukavice s 4 kandže za kopanje ! Idealne za kopanje i grabljanje vrta i sijanje sjemena, s obzirom na to da jedna rukavica ima 4 kandže od izdržljive plastike koje olakšavaju kopanje zemlje.

Rukavice Perfect Garden sa ugrađenim kandžama koje su izrađene od veoma kvalitetne ABS plastike pogodne su za:
*Kopanje,
*Struganje,
*Grabljenje,
*Busenje,
i jos mnogo toga. Kreirane za vas, da vam vrtlarstvo ucine zabavnim.


Oboje rukavice su izradjene od veoma kvalitetnih i otpornih materijala, tako da možete zaboraviti neugodnosti sa trnovitim biljem.
Lako ih je održavati, dovoljno je da ih nakon upotrebe samo operete vodom, ne zadržavaju nečistoću na sebi,niti propuštaju vodu, sto ih čini još praktičnijim od svih vaših vrtnih pomagala.

Dostava: 2-5 radnih dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.