- 25%

Wifi kamera Vivo

400.00Kn 300.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

KONTROLIRAJTE SVAKI KUTAK VAŠEG DOMA

Napredni i jedinstveni dizajn kamere nadopunjavaju funkcija detekcije pokreta, dvosmjerni audio, noćno snimanje, alarmne poruke i panoramski pogled koji vam omogućuje da vidite svaki kutak sobe (u visokoj razlučivosti). Panoramski pogled omogućuje vam da vidite sve što se događa unutar ili izvan vašeg doma. Jednostavnom instalacijom možete staviti wifi kamero Vivo gdje god želite.

LIVE STREAM NA TELEFONU
Preuzmite aplikaciju, spojite kameru i telefon i počnite gledati videozapis uživo s kamere Vivo izravno na telefon. Aplikacija omogućuje pauziranje, premotavanje unatrag ili spremanje videozapisa kada ste na poslu ili vani.

ALARM

Kada se otkrije kretanje, Vivo kamera šalje alarm direktno na mobilni uređaj tako da možete pratiti se 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

NOČNO SNIMANJE

S 9 integriranih infracrvenih svjetala omogućeno je noćno snimanje područja u radijusu 10m, tako da možete i noću biti sigurni da su vaša djeca sigurna.

Video kamera Vivo je izvrsno rješenje za zaštitu vaših najmilijih i najmlađih. Najbolje što omogućuje je prijenos izravno na telefon a to vam omogućuje praćenje svakog poteza. Ujedno možete povezati dvije ili više kamera, tako da možete kontrolirati baš svaki prostor vašeg doma. Wifi kamera Vivo je HIT 2019 godine!

Značajke:

– Rezolucija: 1920 * 1080P
– Mobilni sustavi: Android, iOS
– Audio: dvosmjerno
– Povezivanje: IP / bežična mreža
– Boja: crna
– Tip: Wifi kamera
– Memorija: podržava memorijsku karticu do 128 GB
– Infracrveno svjetlo: noćno snimanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.