- 34%

Zubi Perfect Smile

300.00Kn 200.00Kn

Akcija vrijedi još samo

Količina:

Opis

DO SAMOPOUZDANJA UZ POMOĆ ZUBI PERFECT SMILE

Set zubi Perfect Smile izrađen je od posebne vrste akrila koji postaje mek i podatan kada se stavi u vrelu vodu, što omogućuje prijanjanje na bilo koje postojece zube .

 

Stavite zube Perfect Smile u usta i formirate ga prema svojim zubima i zagrizu a zatim ga pazljivo izvadite i stavite u hladnu vodu da se ucvrsti. Nakon sto se akril ohladi postaje krut te poprima izgled i dojam pravih zubi i desni. Mogu se nositi stalno ali ne prilikom jela i dok spavate.

Standard veličina koja se namješta prema postojećim zubima.

 

JEDNOSTAVNI ZA UPOTREBU

 

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

U slučaju da proizvod nije ispunio vaša očekivanja, u roku od 14 dana možete ga bez navođenja razloga vratiti. Neoštećeni proizvod u originalnoj ambalaži pošaljite na adresu firme. Priložite ispunjen obrazac za reklamaciju/zamjenu i iznos kupnje bit će vam vraćen ili će proizvod biti zamijenjen odgovarajućim proizvodom jednake vrijednosti bez doplate. Time osiguravamo stalno zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.

Kada paket unaprijed platite putem sustava PayPal ili kreditnom karticom, dostava će se izvršiti putem Hrvatske pošte, a paket ćete primiti kao preporučenu pismo-pošiljku na odabranu adresu; ako u vrijeme dostave ne budete dostupni, možete ga preuzeti u najbližoj poslovnici Pošte. Obavijest o pošiljci pronaći ćete u poštanskom pretincu.